vineri

Cuptor cu lemne, Gratare, Soba • Cuptorul lui Vlad •

Pentru toti cei care tanjesc dupa parfumul cozonacilor sau mireasma dulceturilor din bucataria bunicii, va propunem o bucatarie de vara amenajata in stil rustic “Cuptorul lui Vlad” ce evoca viata la tara. In cuptoarele de paine pe vatra eGratare puteti coace si alte preparate, cum ar fi: , pasca, placinte, turte, lichiu, mancaruri la cuptor, pizza, foccacia. Credem ca nici un miros nu este mai familiar decat cel al painii coapte pe vatra unui cuptor cu lemne. Totodata cuptorul beneficiaza de • gratar de gradina • masa de lucru • spatii depozitare • soba traditionala pe lemne unde se desfasoara totate activitatile pe care, din cauza caldurii, nu le mai putem face in casa. Acolo se fierbe porumbul, se coc vinete, se face bulionul de rosii si tot acolo se face gulas la ceaun delicios. Naturalete si simplitate sunt cele doua cuvinte care definesc gratarul de gradina , hornul rustic in nuanta de alb pune in valoare culoarea naturala a caramizi, ceramica din lut ars, lemnul care ii confera un aspect rustic. • dimensiuni gratar- L =3500, l=1000, h=2800.


CUPTOR PIZZA
Cuptor pizza , cuptor pe lemne          cuptor pe vatra                                                                                                                          



7 comentarii:

  1. e super cuptorul asta! imi plac foarte mult detaliile, tencuiala, tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!Felicitari!Imi poate spune cineva ce compozitie se foloseste pt tencuiala cuptorului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim, pt. apreciere, tencuiala contine un mix format din mai multe componente, elementul de baza fiind adezivul refractar 1700 C.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim19:22

    Foarte frumos, foarte ....special, rustic....minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim12:51

    Foarte frumos!!!, La ce pret ajunge?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      Va multumim pentru interesul acordat, mai multe modele cu pret le gasiti in link-ul urmator http://www.egratare.ro/index.php?x=gratare_de_gradina

      Ștergere