marți

Gratare de gradina "Bucataria lui Silviu"


Pentru cunoscatori si nu numai, cat mai ales pentru cei care doresc un gratar intr-adevar special va recomandam Bucataria lui Silviu . Este o constructie polivalenta, adaptabila  tuturor placerilor gastronomice. De asemenea, estetica este una deosebita, fiind o combinatie ideala de rustic si modern. Nu scapa atentiei ornamentele bine alese si armonios imbinate, detaliile facand diferenta.
Dovada complexitatii gratarului o dau chiar elementele ei constituente : blatul de granit negru - prin prezenta sa ofera posibilitatea depozitarii temporare a alimentelor si a prelucrarii lor ; cuptorul – pentru savoarea unica a mirosului si a gustului painii coapte pe vatra ; gratarul – pentru libera alegere in prepararea oricaror tipuri de carne, traditionalii mici ; soba cu plita – utila pentru fierberea sarmalelor, amintind de mesele copioase din casa bunicii, chiar a vinului, pentru a te bucura de un pahar (sau mai multe) cu prietenii ;  chiuveta – o facilitate semnificativa ; afumatoarea – pentru toti consumatorii de produse traditionale romanesti : carnati, slanina, caltabos, sunca…
Toate componentele enumerate sunt completate de originalele elemente decorative : o farfurie de lut iscusit pictata manual,  un ornament din fier forjat de un design deosebit, o lampa cu stil, si o potcoava norocoasa.
Acesta este gratarul pe care poate il visati si pe care noi vi-l putem oferi ! Un gratar multifunctional, complex si de o infatisare rustica si eleganta, in acelasi timp, pentru a va bucura intr-o viata moderna de toate mancarurile gatite ca la tara !  (dimensiuni L =4700, l=1200, h=2800). 








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu