Dacă vrei să te delectezi cu preparate delicioase din bucataria traditionala locala si internationala, iti recomandam bucataria de vara a Hotelului Pacific Timisoara. Bucataria Cercul De Foc va ofera pizza, paine coapta pe vatra, ciorbe ardelenesti, gulas la ceaun, gratare, preparate vanatoresti, pui, porc la protap - rotisor, mititei la gratar . Şi ce poate fi mai plăcut decât o masă copioasa pe terasă în aer liber cu multă umbră care să încununeze în mod fericit toate activităţile zilei. Dacă vrei să te delectezi cu o băutură fină, te aşteaptă la bar aceeaşi atmosferă relaxantă şi discretă unde puteti degusta si savura cele mai rafinate vinuri.In urma colaborarii cu beneficiarul am obtinut o bucatarie practica cu influente rustice unde cu grija am amplasat modulele compuse din : cuptor pizza pe lemne, soba traditionala taraneasca din fonta ( 3 ochiuri) , gratar ( grill) cu spatiu depozitare (lemne,carbunii) si modul rotisor – protap – spatiu depozitare. • dimensiuni - L = 4 m, l= 1,5 m, h=2,80.
joi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu